» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

BRAVA

BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Πρόκειται για μια κουζίνα που συνήθως προτιμάται για τις καθαρές γραμμές της και τους λειτουργικούς χώρους. Η κουζίνα Brava μπορεί να προσφέρει πληθώρα χρωμάτων ντουλαπιών κουζίνας όπως είναι το λευκό, το μαύρο, το καφέ κ.α Η Brava, επίσης, προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσετε μια all-glass κουζίνα, πολύ μοντέρνα και με ισχυρή προσωπικότητα, που διατίθεται σε πάνω από δώδεκα γυαλιστερά ή ματ φινιρίσματα και αδιαφανές γυαλί με floral διακοσμήσεις.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Μοναδική λύση για τα έπιπλα κουζίνας σας
Αξεσουάρ κάτω από κρεμαστά ντουλάπια κουζίνας. Ο χώρος που υπάρχει μεταξύ κρεμαστών ντουλαπιών και ντουλαπιών βάσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συγκεκριμένο αποτελεσματικό τρόπο. Για να τον εκμεταλλευτείτε στο έπακρο, σχεδιάσαμε μια σειρά από αλουμινένια αξεσουάρ επίπλων κουζίνας, ένα σύνολο από μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τις καθημερινές μας δουλειές ευκολότερες και μπορούν να συνδυαστούν σύμφωνα με το μέγεθος τους και την χρήση τους.

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

4.250€