» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

BRAVA

BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Πρόκειται για μια κουζίνα που συνήθως προτιμάται για τις καθαρές γραμμές της και τους λειτουργικούς χώρους. Η κουζίνα Brava μπορεί να προσφέρει πληθώρα χρωμάτων ντουλαπιών κουζίνας όπως είναι το λευκό, το μαύρο, το καφέ κ.α Η Brava, επίσης, προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσετε μια all-glass κουζίνα, πολύ μοντέρνα και με ισχυρή προσωπικότητα, που διατίθεται σε πάνω από δώδεκα γυαλιστερά ή ματ φινιρίσματα και αδιαφανές γυαλί με floral διακοσμήσεις.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Χρήσιμη συμβουλή για τα έπιπλα κουζίνας
Στην επίπλωση για ένα νέο σπίτι, ο χώρος της κουζίνας με τα έπιπλά του είναι ιδιαίτερης σημασίας, τόσο ως επένδυση όσο και ως εκπλήρωση προσωπικών αναγκών. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους χώρους, γνωρίζουμε πώς η κουζίνα αποδεικνύεται ότι είναι ο ιδιαίτερος εκείνος χώρος του σπιτιού ο οποίος χρησιμοποιείται και βιώνεται σε μεγάλο βαθμό από όλα τα μέλη της οικογένειας. Τα έπιπλα κουζίνας δεν έχουν απλώς χρηστική αξία. Σταδιακά γίνονται κομμάτι της καθημερινότητας και εδραιώνουν τη μέγιστη δυνατή καθημερινή επικοινωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας.

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

4.250€