» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

BRAVA

BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Πρόκειται για μια κουζίνα που συνήθως προτιμάται για τις καθαρές γραμμές της και τους λειτουργικούς χώρους. Η κουζίνα Brava μπορεί να προσφέρει πληθώρα χρωμάτων ντουλαπιών κουζίνας όπως είναι το λευκό, το μαύρο, το καφέ κ.α Η Brava, επίσης, προσφέρει την δυνατότητα να δημιουργήσετε μια all-glass κουζίνα, πολύ μοντέρνα και με ισχυρή προσωπικότητα, που διατίθεται σε πάνω από δώδεκα γυαλιστερά ή ματ φινιρίσματα και αδιαφανές γυαλί με floral διακοσμήσεις.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Τι νέο υπάρχει στα έπιπλα κουζίνας μας;
Περισσότερα ράφια μέσα στα κρεμαστά ντουλάπια κουζίνας. Αυξήσαμε τον αριθμό των ραφιών και το ύψος των κρεμαστών ντουλαπιών, τα οποίο επιτρέπει την καλύτερη διαχείριση του χώρου μέσα στο ντουλάπι κουζίνας και να αυξήσει την χωρητικότητα: για να χρησιμοποιηθεί στο έπακρο όλο τον όγκο του εσωτερικού. Εσωτερικά αξεσουάρ των συρταριών και των βαγονέτων. Ακόμα και τα εξειδικευμένα αξεσουάρ, εκείνα που δεν χρησιμοποιούμε καθημερινά, έχουν τον δικό τους χώρο μέσα στα συρτάρια και τα βαγονέτα, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν χρειάζονται. Έτσι είναι πιο εύκολο να διατηρούμε τον πάγκο των επίπλων κουζίνας μας τακτοποιημένο, αφού προσδίδει μια απέριττη εμφάνιση στη συνολική εικόνα της κουζίνας μας.

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRAVA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

4.250€