» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

BRIO
Κατασκευαστής: Turi

BRIO  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Μια σειρά από μοναδικές συνθέσεις και στυλ χαρακτηρίζονται από εκλεπτυσμένη υφή, μια νέα και καινοτόμο διάθεση, σύγχρονα συστήματα φωτισμού και την άριστη οργάνωση του χώρου. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να χαρακτηριστεί η Brio. Τα φωτεινά ράφια προσφέρουν μια ειδική τεχνική αποτύπωσης δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο κλίμα.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Χρήσιμη συμβουλή για τα έπιπλα κουζίνας
Στην επίπλωση για ένα νέο σπίτι, ο χώρος της κουζίνας με τα έπιπλά του είναι ιδιαίτερης σημασίας, τόσο ως επένδυση όσο και ως εκπλήρωση προσωπικών αναγκών. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους χώρους, γνωρίζουμε πώς η κουζίνα αποδεικνύεται ότι είναι ο ιδιαίτερος εκείνος χώρος του σπιτιού ο οποίος χρησιμοποιείται και βιώνεται σε μεγάλο βαθμό από όλα τα μέλη της οικογένειας. Τα έπιπλα κουζίνας δεν έχουν απλώς χρηστική αξία. Σταδιακά γίνονται κομμάτι της καθημερινότητας και εδραιώνουν τη μέγιστη δυνατή καθημερινή επικοινωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας.

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
BRIO  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRIO  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRIO  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

3.300€