» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

BRIO
Κατασκευαστής: Turi

BRIO  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Μια σειρά από μοναδικές συνθέσεις και στυλ χαρακτηρίζονται από εκλεπτυσμένη υφή, μια νέα και καινοτόμο διάθεση, σύγχρονα συστήματα φωτισμού και την άριστη οργάνωση του χώρου. Μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να χαρακτηριστεί η Brio. Τα φωτεινά ράφια προσφέρουν μια ειδική τεχνική αποτύπωσης δημιουργώντας ένα ιδιαίτερο κλίμα.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Λειτουργικότητα και ευημερία στα έπιπλα κουζίνας σας.
Η κουζίνα σαν τόπος για συγκεκριμένες εργασίες, αλλά επίσης επικεντρώνεται στις ανθρώπινες σχέσεις, ένας χώρος για κοινωνικοποίηση αλλά και συνάντησης ανθρώπων. Για αυτό το λόγο όλες οι λύσεις  μας προσπαθούν να κάνουν τις διάφορες καθημερινές σας εργασίες πιο εύκολες και εξετάζουμε με προσοχή χώρες και λειτουργίες. Δημιουργήσαμε μια σειρά από λύσεις στα επιπλα κουζινας μας με το συγκεκριμένο σκοπό να κάνουμε την κουζίνα πιο πρακτικό και τακτοποιημένο δωμάτιο. Αυτές είναι λύσεις οι οποίες που βελτιώνουν το «ζειν» της κουζίνας, εξασφαλίζοντας μια καλύτερη διαχείριση των δραστηριοτήτων σας και βελτιωμένη ευημερία.

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
BRIO  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRIO  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

BRIO  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

3.300€