» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

CHIA
Κατασκευαστής: Astra

CHIA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κουζίνα Chia είναι σχεδιασμένη με ανάμεικτα αρώματα, γεύσεις, χρώματα και χαρά. Όταν έχετε πρόσβαση σε τόσα πολλά στοιχεία, τόσες πολλές ιδέες, τόσο πιο εύκολο είναι να δημιουργήσετε την πολυπόθητη αρμονία ανάμεσα στην ομορφιά και τη λειτουργικότητα. Σε αυτή τη σύνθεση κυριαρχεί ο χώρος και η εργονομία που προσφέρει ο συνδυασμός της Chia.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Χρήσιμη ιδέα για τα επιπλα κουζινας σας
Αυξομείωση του ύψους του πάγκου και των εστιών. Η προσαρμογή του ύψους του πάγκου και των εστιών στα έπιπλα κουζίνας σας γίνεται ανάλογα με το ύψος σας. Τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε δει  από τη μια πλευρά μια σταδιακή αύξηση του μέσου όρου ύψους του πληθυσμού και από την άλλη μια αξιοσημείωτη αύξηση του αριθμού των ανδρών που στρέφουν την προσοχή τους στην κουζίνα και τα έπιπλά της. Για την εξασφάλιση άνεσης όταν κάποιος δουλεύει στην κουζίνα, αυξήσαμε το ύψος των πάγκων μας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος των πάγκων απλά προσαρμόζοντας το ύψος της μπάζας και του ντουλαπιού. Έτσι θα έχετε στο σπίτι σας επιπλα κουζινας με την ιδανική εξατομίκευση στις ανάγκες σας!

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
CHIA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

CHIA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 02

5.900€