» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

CHIA
Κατασκευαστής: Astra

CHIA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κουζίνα Chia είναι σχεδιασμένη με ανάμεικτα αρώματα, γεύσεις, χρώματα και χαρά. Όταν έχετε πρόσβαση σε τόσα πολλά στοιχεία, τόσες πολλές ιδέες, τόσο πιο εύκολο είναι να δημιουργήσετε την πολυπόθητη αρμονία ανάμεσα στην ομορφιά και τη λειτουργικότητα. Σε αυτή τη σύνθεση κυριαρχεί ο χώρος και η εργονομία που προσφέρει ο συνδυασμός της Chia.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία των επίπλων κουζίνας!
Τόσο στα σημεία πώλησης και τις εκθέσεις μας όσο και στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πολλές συμβουλές για να πληροφορηθείτε πώς μπορείτε να κάνετε την κουζίνα σας και τα έπιπλά κουζίνας που θα την απαρτίσουν μοναδικά. Είμαστε βέβαιοι ότι τόσο μέσω της τεχνολογίας όσο και μέσω των ειδικών μας συμβούλων, η επιλογή σας για τα καταλληλότερα έπιπλα κουζίνας θα είναι πιο εύκολη και πιο ευχάριστη όσο ποτέ άλλοτε. Και μην ξεχνάτε: σχεδιάζουμε τα έπιπλα κουζίνας σας ζωντανά, διαδικασία την οποία μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τον προσωπικό σας υπολογιστή και την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας!

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
CHIA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

CHIA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 02

5.900€