» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

CRISTAL
Κατασκευαστής: Astra

CRISTAL  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Το όνομα και η χάρη είναι το χαρακτηριστικό της κουζίνας Cristal. Τα ντουλάπια κουζίνας Cristal είναι ένας συνδυασμός από λακαρισμένο γυαλί που χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία εφαρμόζεται σε μια βάση από σωματίδια ξύλου με χαμηλή περιεκτικότητα σε φορμαλδεΰδη. Η Cristal ξεχωρίζει για την υψηλή αντοχή της στη θερμοκρασία και την υγρασία και χάρη στην υψηλή τεχνολογία γυαλιού που διαθέτει. Είναι μια σύγχρονη κουζίνα με ποιότητα που προσδίδει αξία κάθε μέρα, κάθε λεπτό.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Χρήσιμη ιδέα για τα επιπλα κουζινας σας
Αυξομείωση του ύψους του πάγκου και των εστιών. Η προσαρμογή του ύψους του πάγκου και των εστιών στα έπιπλα κουζίνας σας γίνεται ανάλογα με το ύψος σας. Τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε δει  από τη μια πλευρά μια σταδιακή αύξηση του μέσου όρου ύψους του πληθυσμού και από την άλλη μια αξιοσημείωτη αύξηση του αριθμού των ανδρών που στρέφουν την προσοχή τους στην κουζίνα και τα έπιπλά της. Για την εξασφάλιση άνεσης όταν κάποιος δουλεύει στην κουζίνα, αυξήσαμε το ύψος των πάγκων μας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος των πάγκων απλά προσαρμόζοντας το ύψος της μπάζας και του ντουλαπιού. Έτσι θα έχετε στο σπίτι σας επιπλα κουζινας με την ιδανική εξατομίκευση στις ανάγκες σας!

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
CRISTAL  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

CRISTAL  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 02

CRISTAL  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 04

CRISTAL  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 05

CRISTAL  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 08

6.850€