» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

CRISTAL
Κατασκευαστής: Astra

CRISTAL  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Το όνομα και η χάρη είναι το χαρακτηριστικό της κουζίνας Cristal. Τα ντουλάπια κουζίνας Cristal είναι ένας συνδυασμός από λακαρισμένο γυαλί που χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία εφαρμόζεται σε μια βάση από σωματίδια ξύλου με χαμηλή περιεκτικότητα σε φορμαλδεΰδη. Η Cristal ξεχωρίζει για την υψηλή αντοχή της στη θερμοκρασία και την υγρασία και χάρη στην υψηλή τεχνολογία γυαλιού που διαθέτει. Είναι μια σύγχρονη κουζίνα με ποιότητα που προσδίδει αξία κάθε μέρα, κάθε λεπτό.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Νέες δυνατότητες σχεδιασμού για τα επιπλα κουζινας σας!
Σε επίπεδο υλοποίησης είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε τα έπιπλα κουζίνας των ονείρων σας. Διαθέτουμε ένα λειτουργικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τη κατασκευή της κουζίνας σας με πολλές πρακτικές πληροφορίες σχετικά με: το είδος της σύνθεσης, το μέγεθος, το σχήμα, τον εξοπλισμό, αξεσουάρ και πολλά άλλα που αφορούν τα έπιπλα κουζίνας σας! Και όλα αυτά μπορούν να γίνουν ακόμη και απομακρυσμένα, από την άνεση του σπιτιού σας. Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε πρόσβαση σε μια ειδική περιοχή όπου και θα σας παρουσιάσουμε με σαφήνεια και αμεσότητα

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
CRISTAL  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

CRISTAL  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 02

CRISTAL  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 04

CRISTAL  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 05

CRISTAL  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 08

6.850€