» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

DEA
Κατασκευαστής: Turi

DEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κουζίνα Dea αποτελεί μια ποιοτική κουζίνα με ιδιαίτερα μοντέρνα χαρακτηριστικά. Η ανάγκη που πηγάζει για περισσότερη κοινωνικότητα και πρακτικότητα βρίσκει την πηγή της στα βράδια που μια οικογένεια συγκεντρώνεται στο τραπέζι για να δειπνήσει. Εκεί γίνεται ο προγραμματισμός της επόμενης ημέρας. Η Dea γνωρίζει πως πρέπει να σας συντροφεύει σε καθημερινή βάση καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη συνδυάζοντας την απόλαυση.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Έπιπλα κουζίνας και τεχνολογία αιχμής.
Με την τεχνολογία Blumotion τα συρτάρια των επίπλων κουζίνας μας κλείνουν ομαλά και αθόρυβα. Η τεχνολογία Blumotion είναι ένα σημαντικό τεχνολογικό έργο για τη διατήρηση της τελειότητας στην κίνηση και αντιπροσωπεύει ένα τεχνολογικά εξελιγμένο στοιχείο του οποίου το σύστημα κλεισίματος θα σας εκπλήξει. Τα συρτάρια και τα βαγονέτα στα επιπλα κουζινας κλείνουν ομαλά και αθόρυβα, χωρίς να χτυπούν και να ξανα ανοίγουν. Δεν έχει σημασία πόσο δυνατά θα προσπαθήσετε να κλείσετε συρτάρια και τα βαγονέτα, ούτε αν είναι τελείως γεμάτα ή τελείως άδεια.  Με το Blumotion έχετε το τέλειο κλείσιμο κάθε φορά. Όσο πιο σκληρή είναι η κίνηση, τόσο πιο δύσκολο να ελέγξετε το κλείσιμο. Το Blumotion έχει δοκιμαστεί σε 100.000 κύκλους. Το υγρό φρένων είναι ένα λάδι σιλικόνης: χωρίς αέριο ή αέρα, είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν. Έπιπλα κουζίνας με τεχνολογία αιχμής!

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
DEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

DEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

DEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

5.000€