» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

DEA
Κατασκευαστής: Turi

DEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κουζίνα Dea αποτελεί μια ποιοτική κουζίνα με ιδιαίτερα μοντέρνα χαρακτηριστικά. Η ανάγκη που πηγάζει για περισσότερη κοινωνικότητα και πρακτικότητα βρίσκει την πηγή της στα βράδια που μια οικογένεια συγκεντρώνεται στο τραπέζι για να δειπνήσει. Εκεί γίνεται ο προγραμματισμός της επόμενης ημέρας. Η Dea γνωρίζει πως πρέπει να σας συντροφεύει σε καθημερινή βάση καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη συνδυάζοντας την απόλαυση.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία των επίπλων κουζίνας!
Τόσο στα σημεία πώλησης και τις εκθέσεις μας όσο και στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πολλές συμβουλές για να πληροφορηθείτε πώς μπορείτε να κάνετε την κουζίνα σας και τα έπιπλά κουζίνας που θα την απαρτίσουν μοναδικά. Είμαστε βέβαιοι ότι τόσο μέσω της τεχνολογίας όσο και μέσω των ειδικών μας συμβούλων, η επιλογή σας για τα καταλληλότερα έπιπλα κουζίνας θα είναι πιο εύκολη και πιο ευχάριστη όσο ποτέ άλλοτε. Και μην ξεχνάτε: σχεδιάζουμε τα έπιπλα κουζίνας σας ζωντανά, διαδικασία την οποία μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τον προσωπικό σας υπολογιστή και την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας!

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
DEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

DEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

DEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

5.000€