» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

EGLE
Κατασκευαστής: Turi

EGLE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Όμορφα χρώματα, καθαρές γραμμές, ουσιαστική παρουσία και μια αισθητική που γοητεύει με την ομορφιά και τη λειτουργικότητα της. Η Egle δημιουργεί όμορφες συνθέσεις, αλλά κυρίως λειτουργικές, όπου ο κάθε χώρος της είναι συμβατός στις σύγχρονες ανάγκες σας. Ο σχεδιασμός της κουζίνας είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς σας και η κουζίνα Egle είναι η κατάλληλη για να την εκφράσετε.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία των επίπλων κουζίνας!
Τόσο στα σημεία πώλησης και τις εκθέσεις μας όσο και στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πολλές συμβουλές για να πληροφορηθείτε πώς μπορείτε να κάνετε την κουζίνα σας και τα έπιπλά κουζίνας που θα την απαρτίσουν μοναδικά. Είμαστε βέβαιοι ότι τόσο μέσω της τεχνολογίας όσο και μέσω των ειδικών μας συμβούλων, η επιλογή σας για τα καταλληλότερα έπιπλα κουζίνας θα είναι πιο εύκολη και πιο ευχάριστη όσο ποτέ άλλοτε. Και μην ξεχνάτε: σχεδιάζουμε τα έπιπλα κουζίνας σας ζωντανά, διαδικασία την οποία μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τον προσωπικό σας υπολογιστή και την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας!

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
EGLE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

EGLE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

EGLE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

4.200€