» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

EGLE
Κατασκευαστής: Turi

EGLE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Όμορφα χρώματα, καθαρές γραμμές, ουσιαστική παρουσία και μια αισθητική που γοητεύει με την ομορφιά και τη λειτουργικότητα της. Η Egle δημιουργεί όμορφες συνθέσεις, αλλά κυρίως λειτουργικές, όπου ο κάθε χώρος της είναι συμβατός στις σύγχρονες ανάγκες σας. Ο σχεδιασμός της κουζίνας είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς σας και η κουζίνα Egle είναι η κατάλληλη για να την εκφράσετε.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Έξυπνες λύσεις στα επιπλα κουζινας μας

Ντουλάπι βάσης με κάδο απορριμμάτων. 
Υπάρχουν πολλές λύσεις για την εφαρμογή κάδων ανακύκλωσης στα ντουλάπια βάσης. Ανοίγουν εύκολα (ακόμα και αν είναι απασχολημένα τα χέρια σας) με μια απλή επαφή με το γόνατο, όπως το σύστημα Servo Drive θα το ανοίξει αυτόματα. Κάδος απορριμμάτων δίπλα στο νεροχύτη. Η τοποθεσία του σε σχέση με τα υπόλοιπα επιπλα κουζινας το κάνει πολύ εύκολο στη χρήση, αφού σημαίνει ότι μπορείτε να ανοίξετε τον κάδο ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε τον νεροχύτη. Κάδος απορριμμάτων κάτω από τον νεροχύτη. Πρακτικό και λειτουργικό, ο κάδος απορριμμάτων μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από τον νεροχύτη. Τα καπάκια παγιδεύουν δυσάρεστες οσμές.
  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
EGLE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

EGLE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

EGLE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

4.200€