» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

EGLE
Κατασκευαστής: Turi

EGLE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Όμορφα χρώματα, καθαρές γραμμές, ουσιαστική παρουσία και μια αισθητική που γοητεύει με την ομορφιά και τη λειτουργικότητα της. Η Egle δημιουργεί όμορφες συνθέσεις, αλλά κυρίως λειτουργικές, όπου ο κάθε χώρος της είναι συμβατός στις σύγχρονες ανάγκες σας. Ο σχεδιασμός της κουζίνας είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς σας και η κουζίνα Egle είναι η κατάλληλη για να την εκφράσετε.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Υψηλής ποιοτητας υποστήριξη στη διαδικασία επιλογής επίπλων κουζίνας.
Εμείς προτείνουμε υψηλού επιπέδου κουζίνες σχεδιασμένες για να αντέξουν την πάροδο του χρόνου, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής. Για να υποστηρίξουμε στον καταλληλότερο βαθμό την επιλογή της κουζίνας σας παρουσιάσουμε με τον καταλληλότερο τρόπο την βέλτιστη λύση, υλοποιήσαμε εικονογραφημένους οδηγούς από τα έπιπλα κουζίνας μας, οι οποίοι απαντούν με σαφήνεια τα ερωτήματα που προκύπτουν κατά τη στιγμή της αγοράς. Πέρα από αυτό, τόσο η ιστοσελίδα μας, όσο και οι άνθρωποί μας στις εκθέσεις και τα σημεία πώλησης επίπλων κουζίνας είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούν στις ερωτήσεις σας.

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
EGLE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

EGLE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

EGLE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

4.200€