» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

EGLE
Κατασκευαστής: Turi

EGLE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Όμορφα χρώματα, καθαρές γραμμές, ουσιαστική παρουσία και μια αισθητική που γοητεύει με την ομορφιά και τη λειτουργικότητα της. Η Egle δημιουργεί όμορφες συνθέσεις, αλλά κυρίως λειτουργικές, όπου ο κάθε χώρος της είναι συμβατός στις σύγχρονες ανάγκες σας. Ο σχεδιασμός της κουζίνας είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς σας και η κουζίνα Egle είναι η κατάλληλη για να την εκφράσετε.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Νέες δυνατότητες σχεδιασμού για τα επιπλα κουζινας σας!
Σε επίπεδο υλοποίησης είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε τα έπιπλα κουζίνας των ονείρων σας. Διαθέτουμε ένα λειτουργικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τη κατασκευή της κουζίνας σας με πολλές πρακτικές πληροφορίες σχετικά με: το είδος της σύνθεσης, το μέγεθος, το σχήμα, τον εξοπλισμό, αξεσουάρ και πολλά άλλα που αφορούν τα έπιπλα κουζίνας σας! Και όλα αυτά μπορούν να γίνουν ακόμη και απομακρυσμένα, από την άνεση του σπιτιού σας. Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε πρόσβαση σε μια ειδική περιοχή όπου και θα σας παρουσιάσουμε με σαφήνεια και αμεσότητα

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
EGLE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

EGLE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

EGLE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

4.200€