» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

GALLERY

GALLERY  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Μια κουζίνα που τα ντουλάπια της χαρακτηρίζονται από μοντέρνο σχεδιασμό και τα οποία μπορούν να ερμηνευθούν ως μια τέλεια ένωση ρομαντικών προτάσεων. Μια παλέτα από φωτεινά χρώματα, σε συνδυασμό με τα διακοσμημένα ντουλάπια, κάνει την Gallery άκρως ευέλικτη σχεδιαστικά. Η σύγχρονη εκδοχή της σε συνδυασμό με παραδοσιακά σχέδια, όπως για παράδειγμα οι διαφορετικών τύπων λαβές, ανάλογα με την προτίμησή σας καθιστούν την Gallery σε μια διαχρονική κουζίνα.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Τι νέο υπάρχει στα έπιπλα κουζίνας μας;
Περισσότερα ράφια μέσα στα κρεμαστά ντουλάπια κουζίνας. Αυξήσαμε τον αριθμό των ραφιών και το ύψος των κρεμαστών ντουλαπιών, τα οποίο επιτρέπει την καλύτερη διαχείριση του χώρου μέσα στο ντουλάπι κουζίνας και να αυξήσει την χωρητικότητα: για να χρησιμοποιηθεί στο έπακρο όλο τον όγκο του εσωτερικού. Εσωτερικά αξεσουάρ των συρταριών και των βαγονέτων. Ακόμα και τα εξειδικευμένα αξεσουάρ, εκείνα που δεν χρησιμοποιούμε καθημερινά, έχουν τον δικό τους χώρο μέσα στα συρτάρια και τα βαγονέτα, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν χρειάζονται. Έτσι είναι πιο εύκολο να διατηρούμε τον πάγκο των επίπλων κουζίνας μας τακτοποιημένο, αφού προσδίδει μια απέριττη εμφάνιση στη συνολική εικόνα της κουζίνας μας.

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
GALLERY  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

GALLERY  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

GALLERY  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

GALLERY  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

GALLERY  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

GALLERY  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

4.250€