» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

GALLERY

GALLERY  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Μια κουζίνα που τα ντουλάπια της χαρακτηρίζονται από μοντέρνο σχεδιασμό και τα οποία μπορούν να ερμηνευθούν ως μια τέλεια ένωση ρομαντικών προτάσεων. Μια παλέτα από φωτεινά χρώματα, σε συνδυασμό με τα διακοσμημένα ντουλάπια, κάνει την Gallery άκρως ευέλικτη σχεδιαστικά. Η σύγχρονη εκδοχή της σε συνδυασμό με παραδοσιακά σχέδια, όπως για παράδειγμα οι διαφορετικών τύπων λαβές, ανάλογα με την προτίμησή σας καθιστούν την Gallery σε μια διαχρονική κουζίνα.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία των επίπλων κουζίνας!
Τόσο στα σημεία πώλησης και τις εκθέσεις μας όσο και στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πολλές συμβουλές για να πληροφορηθείτε πώς μπορείτε να κάνετε την κουζίνα σας και τα έπιπλά κουζίνας που θα την απαρτίσουν μοναδικά. Είμαστε βέβαιοι ότι τόσο μέσω της τεχνολογίας όσο και μέσω των ειδικών μας συμβούλων, η επιλογή σας για τα καταλληλότερα έπιπλα κουζίνας θα είναι πιο εύκολη και πιο ευχάριστη όσο ποτέ άλλοτε. Και μην ξεχνάτε: σχεδιάζουμε τα έπιπλα κουζίνας σας ζωντανά, διαδικασία την οποία μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τον προσωπικό σας υπολογιστή και την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας!

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
GALLERY  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

GALLERY  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

GALLERY  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

GALLERY  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

GALLERY  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

GALLERY  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

4.250€