» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » Επιπλα κουζινας: Ιδέες για το τραπέζι.
Επιπλα κουζινας: Ιδέες για το τραπέζι.

Επιπλα κουζινας: Ιδέες για το τραπέζι.

Επιπλώνοντας την κουζίνα με ευέλικτο τρόπο με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε επιλογές. Η λειτουργικότητα είναι βασικό στοιχείο για την εξασφάλιση της κοινωνικότητας της κουζίνας. Η Gruppo Cucine έχει σχεδιάσει μια σειρά από  επιπρόσθετα τραπέζια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εύκολη επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος χώρου όταν χρειάζεται. Αυτά τα τραπέζια, είναι επιπλα κουζινας τα οποία είναι παρόντα μόνο όταν τα χρειάζεστε και κάνουν την κουζίνα σας ένα ευέλικτο και πολλαπλών χρήσεων δωμάτιο.

Το συρόμενο τραπέζι “Scooter”

Το συρόμενο τραπέζι για ένα γρήγορο snack “Scooter”,  σας επιτρέπει να δουλεύετε άνετα από τις διαφορετικές πλευρές του επίπλου κουζίνας, σαν να χρησιμοποιείτε όλη την μπροστινή πλευρά του πάγκου έχοντας μεγάλη ελευθερία στη χρήση. Οι τροχοί είναι εξοπλισμένοι με έναν τεχνολογικά αξιόπιστο μηχανισμό αυτό μπλοκαρίσματος.

Το περιστρεφόμενο  τραπέζι. 

Το περιστρεφόμενο τραπέζι είναι μια λύση που εξυπηρετεί τις ανάγκες αυτών που το επιλέγουν αυξάνοντας την διαθέσιμη επιφάνεια όταν είναι απαραίτητο. Το  μεγάλο ατού αυτού του στοιχείου είναι ότι όταν είναι πίσω στη θέση του δεν καταλαμβάνει καθόλου χώρο σε σχέση με τα συμβατικά έπιπλα κουζίνας.

Το τραπέζι Jump

Ο πάγκος Jump μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν τραπέζι ή να ευθυγραμμιστεί με τους πάγκους της κουζίνας, το οποίο αυξάνει τον χώρο των επιφανειών.