» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » Επιπλα κουζινας: Καινοτομίες
Επιπλα κουζινας: Καινοτομίες

Επιπλα κουζινας: Καινοτομίες

Τα ανασυρόμενα ράφια

Για την μέγιστη χρήση των επιφανειών, έχουμε σχεδιάσει διάφορες λύσεις για τα ανασυρόμενα ράφια μας τα οποία σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε συνθέσεις από έπιπλα κουζίνας που μπορούν να αυξήσουν την πρακτική αξία της κουζίνας σας και να βελτιώσουν την ποιότητα της καθημερινότητας. Τα ανασυρόμενα ράφια είναι λύσεις «εξοικονόμησης χώρου» επειδή μπορούν να ανασυρθούν από τα έπιπλα βάσης μόνο όταν είναι απαραίτητα.

Ανασυρόμενος υποστηρικτικός πάγκος. 

Για την αύξηση της επιφάνειας των υποστηρικτικών πάγκων επίπλων κουζίνας, η Gruppo Cucine προσφέρει πρακτικούς ανασυρόμενους πάγκους οι οποίοι δεν καταλαμβάνουν καθόλου χώρο: όλη η αποδοτικότητα όταν χρειάζεται.

Η αποκλειστική λύση για τις απαιτήσεις χώρου και υπηρεσιών / χρήσης

Για τη μεγαλύτερη εκμετάλλευση του χώρου μεταξύ των εστιών και του φούρνου, η Gruppo Cucine προσφέρει ένα ανασυρόμενο στοιχείο με αποσπώμενους πάτους για την τοποθέτηση των κατσαρολών και των τηγανιών. Οι πάτοι, που είναι ισόπεδοι με τον πάγκο, σας επιτρέπουν να το χρησιμοποιήσετε και σαν μια πρακτική επιφάνεια στην οποία τοποθετείτε πράγματα τόσο εύχρηστα και εργονομικά, όσο ποτέ άλλοτε σε άλλα επιπλα κουζινας.