» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » Αξεπέραστη εργονομία επίπλων κουζίνας!
Αξεπέραστη εργονομία επίπλων κουζίνας!

Αξεπέραστη εργονομία επίπλων κουζίνας!

Συρτάρια και βαγονέτα σε πλήρη έκταση. Σε σχέση με παραδοσιακά έπιπλα βάσης, έπιπλα με βαγονέτα πλήρους έκτασης σας επιτρέπουν εντοπίσετε και να φτάσετε εύκολα αυτό που θέλετε να πάρετε.

Σήμερα: πλήρης έκταση / άνοιγμα
Χθες: μερική έκταση /άνοιγμα

Μια ορθολογική διάταξη των συρταριών και των βαγονέτων
Έχετε την ελευθερία να διατάξετε τα συρτάρια στα επιπλα κουζινας σας σύμφωνα με τις συγκεκριμένες σας ανάγκες. Μεγάλα, μεσαία και μικρά συρτάρια μπορούν επομένως να διαταχτούν με διαφορετικούς τρόπους.  Μπορούν να εξοπλιστούν με διάφορες λύσεις, και εξωτερικά και εσωτερικά, με αντιολισθητικά ματ και αρθρωτές λεκάνες. Blum: κορυφαίοι μακράς διαρκείας και ελαφριοί οδηγοί.

Ένα έπιπλο πιο ψηλό κάτω από τον νεροχύτη. Έχουμε επίσης αυξήσει λίγο το ύψος του επίπλου βάσης του νεροχύτη: τώρα βρίσκεται στο σωστό ύψος έτσι ώστε να χρησιμοποιείτε εύκολα τον νεροχύτη χωρίς να χρειάζεται να σκύβετε.

Χώρος πλυντηρίου πιάτων. Ένας εύχρηστος χώρος επίπλων κουζίνας. Έχοντας αυξήσει το ύψος των επίπλων βάσης, παρέχουμε την ευκαιρία της εγκατάστασης του πλυντηρίου πιάτων κάτω από έναν πάγκο ύψους 87cm. Αυτός ο τύπος πλυντηρίου παρέχει μεγαλύτερη χωρητικότητα και δύναται επίσης να περιέχει πιάτα ή και δίσκους με διάμετρο που φτάνει μέχρι κα τα 34 cm.