» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » Το σωστό ύφος των ηλεκτρικών συσκευών στα επιπλα κουζινας.
Το σωστό ύφος των ηλεκτρικών συσκευών στα επιπλα κουζινας.

Το σωστό ύφος των ηλεκτρικών συσκευών στα επιπλα κουζινας.

Το σωστό ύψος των ηλεκτρικών συσκευών: μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ παραδοσιακού, ατμού η μικροκυμάτων φούρνους και να επιλέξετε και μηχανή καφέ. Το σημαντικό είναι να επιλέξετε το σωστό ύψος. 

Συρτάρι ενσωματωμένο κάτω από τον φούρνο. Η επιλογή της τοποθέτησης ενός συρταριού κάτω από τον φούρνο είναι μια πρακτική και λειτουργική λύση για να αποθηκεύσετε τα σκεύη του φούρνου.

Συρόμενη μπουκαλοθήκη από χρώμιο. Η συρόμενη μπουκαλοθήκη από χρώμιο είναι εξοπλισμένη με ένα σύστημα απορρόφησης κραδασμών κατά το κλείσιμο. Αυτό είναι ένα πολύ πρακτικό στοιχείο που σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε το ντουλάπι χωρίς να χρειάζεται να αποταθείτε σε ακριβές ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις.

Άνοιγμα και σχήμα των κρεμαστών ντουλαπιών.
Η Gruppo Cucine παρέχει έναν υπερπλήρη λεπτομερή κατάλογο για το μηχανισμό ανοίγματος και το σχήμα της πόρτας. Μια μεγάλη ποικιλία από λύσεις που κατασκευάζονται με την εγγύηση υψίστης ποιότητας.

Ανοιγόμενες πόρτες με μεντεσέδες.
Το πιο δημοφιλές άνοιγμα όλων των εποχών. Μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε ντουλάπια βάσης, κρεμαστά ντουλάπια, κολώνες και γωνιακά ντουλάπια.

Διάγραμμα εφαρμογής για πόρτες χωρίς μεντεσέδες.
Οι Συλλογές μας περιλαμβάνουν διάφορους τύπους ανοιγμάτων πόρτας, τα οποία μπορείτε είτε να τα χρησιμοποιήσετε μαζί με πόρτες με μεντεσέδες ή ξεχωριστά. Αυτή είναι μια λύση που παρέχει μεγαλύτερη λειτουργικότητα αφού επιτρέπει την προσαρμογή των ντουλαπιών στις αισθητικές, αρχιτεκτονικές ή λειτουργικές σας ανάγκες.