» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

MARATEA
Κατασκευαστής: Astra

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κουζίνα Maratea είναι συνώνυμη με την δημιουργική κουζίνα προκαλώντας όλες τις αισθήσεις. Η ανάμιξη με άλλα μοντέλα και χρήση διαφορετικών τύπων και μορφών προσφέρουν την δυνατότητα πολλαπλών επιλογών. Το χρώμα έχει πάντα σημαντικό ρόλο σε συνδυασμό με το κορυφαίο φινίρισμα, καθώς και τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Ο ανοιχτός χώρος κάνει μεγαλύτερο το σπίτι σας και πιο φωτεινό. Η Maratea είναι ένας σχεδιαστικός πειρασμός που κανείς δεν θέλει να αποφύγει.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία των επίπλων κουζίνας!
Τόσο στα σημεία πώλησης και τις εκθέσεις μας όσο και στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πολλές συμβουλές για να πληροφορηθείτε πώς μπορείτε να κάνετε την κουζίνα σας και τα έπιπλά κουζίνας που θα την απαρτίσουν μοναδικά. Είμαστε βέβαιοι ότι τόσο μέσω της τεχνολογίας όσο και μέσω των ειδικών μας συμβούλων, η επιλογή σας για τα καταλληλότερα έπιπλα κουζίνας θα είναι πιο εύκολη και πιο ευχάριστη όσο ποτέ άλλοτε. Και μην ξεχνάτε: σχεδιάζουμε τα έπιπλα κουζίνας σας ζωντανά, διαδικασία την οποία μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τον προσωπικό σας υπολογιστή και την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας!

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 03

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 02

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 04

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 05

6.900€