» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

MARATEA
Κατασκευαστής: Astra

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κουζίνα Maratea είναι συνώνυμη με την δημιουργική κουζίνα προκαλώντας όλες τις αισθήσεις. Η ανάμιξη με άλλα μοντέλα και χρήση διαφορετικών τύπων και μορφών προσφέρουν την δυνατότητα πολλαπλών επιλογών. Το χρώμα έχει πάντα σημαντικό ρόλο σε συνδυασμό με το κορυφαίο φινίρισμα, καθώς και τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Ο ανοιχτός χώρος κάνει μεγαλύτερο το σπίτι σας και πιο φωτεινό. Η Maratea είναι ένας σχεδιαστικός πειρασμός που κανείς δεν θέλει να αποφύγει.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Έξυπνη ιδέα για τα έπιπλα κουζίνας σας

Το βάθος των κρεμαστών ντουλαπιών. Είναι αδύνατο να βρείτε έπιπλα με μεγαλύτερο βάθος. Η Gruppo Cucine σας προσφέρει κρεμαστά ντουλάπια κουζίνας με εσωτερικό βάθος 33.3cm το οποίο σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τον χώρο με πιο πρακτικό και τακτοποιημένο τρόπο, συμπεριλαμβάνοντας πιάτα για πίτσα με μια διάμετρο που φτάνει τα 33cm. Διαχείριση των γωνιών: Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή επίπλων κουζίνας: ένας προσεκτικός σχεδιασμός και μια σειρά από αφιερωμένα αξεσουάρ επιτρέπουν την καταλληλότερη διαχείριση του διαθέσιμου χώρου.
  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 03

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 02

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 04

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 05

6.900€