» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

MARATEA
Κατασκευαστής: Astra

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κουζίνα Maratea είναι συνώνυμη με την δημιουργική κουζίνα προκαλώντας όλες τις αισθήσεις. Η ανάμιξη με άλλα μοντέλα και χρήση διαφορετικών τύπων και μορφών προσφέρουν την δυνατότητα πολλαπλών επιλογών. Το χρώμα έχει πάντα σημαντικό ρόλο σε συνδυασμό με το κορυφαίο φινίρισμα, καθώς και τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Ο ανοιχτός χώρος κάνει μεγαλύτερο το σπίτι σας και πιο φωτεινό. Η Maratea είναι ένας σχεδιαστικός πειρασμός που κανείς δεν θέλει να αποφύγει.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Έξυπνες λύσεις στα επιπλα κουζινας μας

Ντουλάπι βάσης με κάδο απορριμμάτων. 
Υπάρχουν πολλές λύσεις για την εφαρμογή κάδων ανακύκλωσης στα ντουλάπια βάσης. Ανοίγουν εύκολα (ακόμα και αν είναι απασχολημένα τα χέρια σας) με μια απλή επαφή με το γόνατο, όπως το σύστημα Servo Drive θα το ανοίξει αυτόματα. Κάδος απορριμμάτων δίπλα στο νεροχύτη. Η τοποθεσία του σε σχέση με τα υπόλοιπα επιπλα κουζινας το κάνει πολύ εύκολο στη χρήση, αφού σημαίνει ότι μπορείτε να ανοίξετε τον κάδο ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε τον νεροχύτη. Κάδος απορριμμάτων κάτω από τον νεροχύτη. Πρακτικό και λειτουργικό, ο κάδος απορριμμάτων μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από τον νεροχύτη. Τα καπάκια παγιδεύουν δυσάρεστες οσμές.
  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 03

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 02

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 04

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 05

6.900€