» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

MARATEA
Κατασκευαστής: Astra

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κουζίνα Maratea είναι συνώνυμη με την δημιουργική κουζίνα προκαλώντας όλες τις αισθήσεις. Η ανάμιξη με άλλα μοντέλα και χρήση διαφορετικών τύπων και μορφών προσφέρουν την δυνατότητα πολλαπλών επιλογών. Το χρώμα έχει πάντα σημαντικό ρόλο σε συνδυασμό με το κορυφαίο φινίρισμα, καθώς και τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Ο ανοιχτός χώρος κάνει μεγαλύτερο το σπίτι σας και πιο φωτεινό. Η Maratea είναι ένας σχεδιαστικός πειρασμός που κανείς δεν θέλει να αποφύγει.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Διαχείριση χώρου στα έπιπλα κουζίνας

Ποιες είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να θέσετε έτσι ώστε να διαχειριστείτε τον χώρο των επίπλων κουζίνας; Η οργάνωση των στοιχείων και των υπηρεσιών μέσα στην κουζίνα πρέπει να σχεδιαστούν προσεχτικά. Υπάρχει μια άριστη λογική για τη διάταξη τεχνολογικών και αρχιτεκτονικών στοιχείων: μια κουζίνα πρέπει να  στηθεί με βάση τις μετρήσεις των ανοιγμάτων και των κλεισιμάτων των πορτών και των συρταριών, των καρεκλών και των τραπεζιών τα οποία μετακινούνται και μια σειρά από άλλα σημαντικά ζητήματα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα τεχνολογικά ζητήματα, εκ πρώτης όψεως καθόλου σημαντικά αλλά πολύ σχετικά από πλευράς πρακτικότητας, σας επιτρέπει να κινείστε σε ένα πιο άνετο και λειτουργικό περιβάλλον.
  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 03

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 02

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 04

MARATEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 05

6.900€