» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

MONOS
Κατασκευαστής: Del Tongo

MONOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ουσιώδης κουζίνα με πολλαπλή δυναμική. Η ιδανική ερμηνεία της κουζίνας σύμφωνα με τις βαθιές αλλαγές στον τρόπο ζωής. Αρχιτεκτονική ικανή που μπορεί και ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Η πολλαπλότητα ως θεμέλιος λίθος μιας πολύπλευρης νεωτερικότητας και μοντερνισμού θέτει τα πάντα στη θέση τους: Τάξη, Ομορφιά και Κομψότητα, σε ένα ιδανικό περιβάλλον.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Λειτουργικότητα και ευημερία στα έπιπλα κουζίνας σας.
Η κουζίνα σαν τόπος για συγκεκριμένες εργασίες, αλλά επίσης επικεντρώνεται στις ανθρώπινες σχέσεις, ένας χώρος για κοινωνικοποίηση αλλά και συνάντησης ανθρώπων. Για αυτό το λόγο όλες οι λύσεις  μας προσπαθούν να κάνουν τις διάφορες καθημερινές σας εργασίες πιο εύκολες και εξετάζουμε με προσοχή χώρες και λειτουργίες. Δημιουργήσαμε μια σειρά από λύσεις στα επιπλα κουζινας μας με το συγκεκριμένο σκοπό να κάνουμε την κουζίνα πιο πρακτικό και τακτοποιημένο δωμάτιο. Αυτές είναι λύσεις οι οποίες που βελτιώνουν το «ζειν» της κουζίνας, εξασφαλίζοντας μια καλύτερη διαχείριση των δραστηριοτήτων σας και βελτιωμένη ευημερία.

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
MONOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

MONOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 02

MONOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 06

7.500€