» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

MONOS
Κατασκευαστής: Del Tongo

MONOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ουσιώδης κουζίνα με πολλαπλή δυναμική. Η ιδανική ερμηνεία της κουζίνας σύμφωνα με τις βαθιές αλλαγές στον τρόπο ζωής. Αρχιτεκτονική ικανή που μπορεί και ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Η πολλαπλότητα ως θεμέλιος λίθος μιας πολύπλευρης νεωτερικότητας και μοντερνισμού θέτει τα πάντα στη θέση τους: Τάξη, Ομορφιά και Κομψότητα, σε ένα ιδανικό περιβάλλον.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Έξυπνη ιδέα για τα έπιπλα κουζίνας σας

Το βάθος των κρεμαστών ντουλαπιών. Είναι αδύνατο να βρείτε έπιπλα με μεγαλύτερο βάθος. Η Gruppo Cucine σας προσφέρει κρεμαστά ντουλάπια κουζίνας με εσωτερικό βάθος 33.3cm το οποίο σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τον χώρο με πιο πρακτικό και τακτοποιημένο τρόπο, συμπεριλαμβάνοντας πιάτα για πίτσα με μια διάμετρο που φτάνει τα 33cm. Διαχείριση των γωνιών: Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή επίπλων κουζίνας: ένας προσεκτικός σχεδιασμός και μια σειρά από αφιερωμένα αξεσουάρ επιτρέπουν την καταλληλότερη διαχείριση του διαθέσιμου χώρου.
  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
MONOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

MONOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 02

MONOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 06

7.500€