» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

MONOS
Κατασκευαστής: Del Tongo

MONOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ουσιώδης κουζίνα με πολλαπλή δυναμική. Η ιδανική ερμηνεία της κουζίνας σύμφωνα με τις βαθιές αλλαγές στον τρόπο ζωής. Αρχιτεκτονική ικανή που μπορεί και ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Η πολλαπλότητα ως θεμέλιος λίθος μιας πολύπλευρης νεωτερικότητας και μοντερνισμού θέτει τα πάντα στη θέση τους: Τάξη, Ομορφιά και Κομψότητα, σε ένα ιδανικό περιβάλλον.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Η τεχνολογία στην υπηρεσία των επίπλων κουζίνας!
Τόσο στα σημεία πώλησης και τις εκθέσεις μας όσο και στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πολλές συμβουλές για να πληροφορηθείτε πώς μπορείτε να κάνετε την κουζίνα σας και τα έπιπλά κουζίνας που θα την απαρτίσουν μοναδικά. Είμαστε βέβαιοι ότι τόσο μέσω της τεχνολογίας όσο και μέσω των ειδικών μας συμβούλων, η επιλογή σας για τα καταλληλότερα έπιπλα κουζίνας θα είναι πιο εύκολη και πιο ευχάριστη όσο ποτέ άλλοτε. Και μην ξεχνάτε: σχεδιάζουμε τα έπιπλα κουζίνας σας ζωντανά, διαδικασία την οποία μπορείτε να την παρακολουθήσετε από τον προσωπικό σας υπολογιστή και την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου σας!

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
MONOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

MONOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 02

MONOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 06

7.500€