» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

MONOS
Κατασκευαστής: Del Tongo

MONOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ουσιώδης κουζίνα με πολλαπλή δυναμική. Η ιδανική ερμηνεία της κουζίνας σύμφωνα με τις βαθιές αλλαγές στον τρόπο ζωής. Αρχιτεκτονική ικανή που μπορεί και ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Η πολλαπλότητα ως θεμέλιος λίθος μιας πολύπλευρης νεωτερικότητας και μοντερνισμού θέτει τα πάντα στη θέση τους: Τάξη, Ομορφιά και Κομψότητα, σε ένα ιδανικό περιβάλλον.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Έπιπλα κουζίνας και τεχνολογία αιχμής.
Με την τεχνολογία Blumotion τα συρτάρια των επίπλων κουζίνας μας κλείνουν ομαλά και αθόρυβα. Η τεχνολογία Blumotion είναι ένα σημαντικό τεχνολογικό έργο για τη διατήρηση της τελειότητας στην κίνηση και αντιπροσωπεύει ένα τεχνολογικά εξελιγμένο στοιχείο του οποίου το σύστημα κλεισίματος θα σας εκπλήξει. Τα συρτάρια και τα βαγονέτα στα επιπλα κουζινας κλείνουν ομαλά και αθόρυβα, χωρίς να χτυπούν και να ξανα ανοίγουν. Δεν έχει σημασία πόσο δυνατά θα προσπαθήσετε να κλείσετε συρτάρια και τα βαγονέτα, ούτε αν είναι τελείως γεμάτα ή τελείως άδεια.  Με το Blumotion έχετε το τέλειο κλείσιμο κάθε φορά. Όσο πιο σκληρή είναι η κίνηση, τόσο πιο δύσκολο να ελέγξετε το κλείσιμο. Το Blumotion έχει δοκιμαστεί σε 100.000 κύκλους. Το υγρό φρένων είναι ένα λάδι σιλικόνης: χωρίς αέριο ή αέρα, είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν. Έπιπλα κουζίνας με τεχνολογία αιχμής!

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
MONOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

MONOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 02

MONOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 06

7.500€