» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

NAXOS
Κατασκευαστής: Del Tongo

NAXOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Μπείτε στην κουζίνα, νιώστε σαν το σπίτι σας …
 
η κουζίνα σαν χώρος μέσα στον οποίο η ζωή βιώνεται με ένταση, γεμάτα συναισθήματα και κοινωνικές συναντήσεις. Στον κόσμο μας όπου αλλάζει συνεχώς ο τρόπος ζωής, η κουζίνα διατηρεί απαράλλαχτη την  λειτουργία της και παραμένει ο συναισθηματικός πυρήνας του σπιτιού: ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο εύκολα ευχαριστιέστε να είστε στο σπίτι. Πρέπει να επιλεγεί με κριτήρια και να βασιστεί σε προσεκτικό σχεδιασμό, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα είναι πάντα το κύριο περιβάλλον στο οποίο σημαντικές στιγμές τις μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας. Naxos: ελάτε στην κουζίνα, αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας.
 
 
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.
 

Έπιπλα κουζίνας και τεχνολογία αιχμής.
Με την τεχνολογία Blumotion τα συρτάρια των επίπλων κουζίνας μας κλείνουν ομαλά και αθόρυβα. Η τεχνολογία Blumotion είναι ένα σημαντικό τεχνολογικό έργο για τη διατήρηση της τελειότητας στην κίνηση και αντιπροσωπεύει ένα τεχνολογικά εξελιγμένο στοιχείο του οποίου το σύστημα κλεισίματος θα σας εκπλήξει. Τα συρτάρια και τα βαγονέτα στα επιπλα κουζινας κλείνουν ομαλά και αθόρυβα, χωρίς να χτυπούν και να ξανα ανοίγουν. Δεν έχει σημασία πόσο δυνατά θα προσπαθήσετε να κλείσετε συρτάρια και τα βαγονέτα, ούτε αν είναι τελείως γεμάτα ή τελείως άδεια.  Με το Blumotion έχετε το τέλειο κλείσιμο κάθε φορά. Όσο πιο σκληρή είναι η κίνηση, τόσο πιο δύσκολο να ελέγξετε το κλείσιμο. Το Blumotion έχει δοκιμαστεί σε 100.000 κύκλους. Το υγρό φρένων είναι ένα λάδι σιλικόνης: χωρίς αέριο ή αέρα, είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν. Έπιπλα κουζίνας με τεχνολογία αιχμής!

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
NAXOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

NAXOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 04

6.950€