» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

NAXOS
Κατασκευαστής: Del Tongo

NAXOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Μπείτε στην κουζίνα, νιώστε σαν το σπίτι σας …
 
η κουζίνα σαν χώρος μέσα στον οποίο η ζωή βιώνεται με ένταση, γεμάτα συναισθήματα και κοινωνικές συναντήσεις. Στον κόσμο μας όπου αλλάζει συνεχώς ο τρόπος ζωής, η κουζίνα διατηρεί απαράλλαχτη την  λειτουργία της και παραμένει ο συναισθηματικός πυρήνας του σπιτιού: ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο εύκολα ευχαριστιέστε να είστε στο σπίτι. Πρέπει να επιλεγεί με κριτήρια και να βασιστεί σε προσεκτικό σχεδιασμό, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα είναι πάντα το κύριο περιβάλλον στο οποίο σημαντικές στιγμές τις μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας. Naxos: ελάτε στην κουζίνα, αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας.
 
 
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.
 

Χρήσιμη ιδέα για τα επιπλα κουζινας σας
Αυξομείωση του ύψους του πάγκου και των εστιών. Η προσαρμογή του ύψους του πάγκου και των εστιών στα έπιπλα κουζίνας σας γίνεται ανάλογα με το ύψος σας. Τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε δει  από τη μια πλευρά μια σταδιακή αύξηση του μέσου όρου ύψους του πληθυσμού και από την άλλη μια αξιοσημείωτη αύξηση του αριθμού των ανδρών που στρέφουν την προσοχή τους στην κουζίνα και τα έπιπλά της. Για την εξασφάλιση άνεσης όταν κάποιος δουλεύει στην κουζίνα, αυξήσαμε το ύψος των πάγκων μας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος των πάγκων απλά προσαρμόζοντας το ύψος της μπάζας και του ντουλαπιού. Έτσι θα έχετε στο σπίτι σας επιπλα κουζινας με την ιδανική εξατομίκευση στις ανάγκες σας!

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
NAXOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

NAXOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 04

6.950€