» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

NAXOS
Κατασκευαστής: Del Tongo

NAXOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Μπείτε στην κουζίνα, νιώστε σαν το σπίτι σας …
 
η κουζίνα σαν χώρος μέσα στον οποίο η ζωή βιώνεται με ένταση, γεμάτα συναισθήματα και κοινωνικές συναντήσεις. Στον κόσμο μας όπου αλλάζει συνεχώς ο τρόπος ζωής, η κουζίνα διατηρεί απαράλλαχτη την  λειτουργία της και παραμένει ο συναισθηματικός πυρήνας του σπιτιού: ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο εύκολα ευχαριστιέστε να είστε στο σπίτι. Πρέπει να επιλεγεί με κριτήρια και να βασιστεί σε προσεκτικό σχεδιασμό, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα είναι πάντα το κύριο περιβάλλον στο οποίο σημαντικές στιγμές τις μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας. Naxos: ελάτε στην κουζίνα, αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας.
 
 
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.
 

Διαχείριση χώρου στα έπιπλα κουζίνας

Ποιες είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να θέσετε έτσι ώστε να διαχειριστείτε τον χώρο των επίπλων κουζίνας; Η οργάνωση των στοιχείων και των υπηρεσιών μέσα στην κουζίνα πρέπει να σχεδιαστούν προσεχτικά. Υπάρχει μια άριστη λογική για τη διάταξη τεχνολογικών και αρχιτεκτονικών στοιχείων: μια κουζίνα πρέπει να  στηθεί με βάση τις μετρήσεις των ανοιγμάτων και των κλεισιμάτων των πορτών και των συρταριών, των καρεκλών και των τραπεζιών τα οποία μετακινούνται και μια σειρά από άλλα σημαντικά ζητήματα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα τεχνολογικά ζητήματα, εκ πρώτης όψεως καθόλου σημαντικά αλλά πολύ σχετικά από πλευράς πρακτικότητας, σας επιτρέπει να κινείστε σε ένα πιο άνετο και λειτουργικό περιβάλλον.
  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
NAXOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

NAXOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 04

6.950€