» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

NAXOS
Κατασκευαστής: Del Tongo

NAXOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Μπείτε στην κουζίνα, νιώστε σαν το σπίτι σας …
 
η κουζίνα σαν χώρος μέσα στον οποίο η ζωή βιώνεται με ένταση, γεμάτα συναισθήματα και κοινωνικές συναντήσεις. Στον κόσμο μας όπου αλλάζει συνεχώς ο τρόπος ζωής, η κουζίνα διατηρεί απαράλλαχτη την  λειτουργία της και παραμένει ο συναισθηματικός πυρήνας του σπιτιού: ένα περιβάλλον μέσα στο οποίο εύκολα ευχαριστιέστε να είστε στο σπίτι. Πρέπει να επιλεγεί με κριτήρια και να βασιστεί σε προσεκτικό σχεδιασμό, λαμβάνοντας υπόψη ότι θα είναι πάντα το κύριο περιβάλλον στο οποίο σημαντικές στιγμές τις μοιράζεστε με τους αγαπημένους σας. Naxos: ελάτε στην κουζίνα, αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας.
 
 
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.
 

Μοναδική λύση για τα έπιπλα κουζίνας σας
Αξεσουάρ κάτω από κρεμαστά ντουλάπια κουζίνας. Ο χώρος που υπάρχει μεταξύ κρεμαστών ντουλαπιών και ντουλαπιών βάσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συγκεκριμένο αποτελεσματικό τρόπο. Για να τον εκμεταλλευτείτε στο έπακρο, σχεδιάσαμε μια σειρά από αλουμινένια αξεσουάρ επίπλων κουζίνας, ένα σύνολο από μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τις καθημερινές μας δουλειές ευκολότερες και μπορούν να συνδυαστούν σύμφωνα με το μέγεθος τους και την χρήση τους.

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
NAXOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

NAXOS  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 04

6.950€