» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

NINA
Κατασκευαστής: Turi

NINA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η δημιουργικότητα έρχεται να αποτελέσει τον κοινό παρονομαστή στην σύνθεση της κουζίνας Nina ή αλλιώς στο συνώνυμο της κομψότητας και πρακτικότητας. Το υλικό αντοχής από μασίφ ξύλο κρύβει τεχνολογία αιχμής, τα χαλύβδινα στοιχεία προσφέρουν επιλογές συνθέσεων με δυναμική και λειτουργικό σχεδιασμό. Η ζεστασιά και το στερεό ξύλο υψηλής ποιότητας εναλλάσσονται αρμονικά, ενώ τα ράφια χάρη στη LED τεχνολογία δημιουργούν μια εκπληκτική εικόνα.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Υψηλής ποιοτητας υποστήριξη στη διαδικασία επιλογής επίπλων κουζίνας.
Εμείς προτείνουμε υψηλού επιπέδου κουζίνες σχεδιασμένες για να αντέξουν την πάροδο του χρόνου, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής. Για να υποστηρίξουμε στον καταλληλότερο βαθμό την επιλογή της κουζίνας σας παρουσιάσουμε με τον καταλληλότερο τρόπο την βέλτιστη λύση, υλοποιήσαμε εικονογραφημένους οδηγούς από τα έπιπλα κουζίνας μας, οι οποίοι απαντούν με σαφήνεια τα ερωτήματα που προκύπτουν κατά τη στιγμή της αγοράς. Πέρα από αυτό, τόσο η ιστοσελίδα μας, όσο και οι άνθρωποί μας στις εκθέσεις και τα σημεία πώλησης επίπλων κουζίνας είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούν στις ερωτήσεις σας.

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
NINA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

4.900€