» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

NINA
Κατασκευαστής: Turi

NINA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η δημιουργικότητα έρχεται να αποτελέσει τον κοινό παρονομαστή στην σύνθεση της κουζίνας Nina ή αλλιώς στο συνώνυμο της κομψότητας και πρακτικότητας. Το υλικό αντοχής από μασίφ ξύλο κρύβει τεχνολογία αιχμής, τα χαλύβδινα στοιχεία προσφέρουν επιλογές συνθέσεων με δυναμική και λειτουργικό σχεδιασμό. Η ζεστασιά και το στερεό ξύλο υψηλής ποιότητας εναλλάσσονται αρμονικά, ενώ τα ράφια χάρη στη LED τεχνολογία δημιουργούν μια εκπληκτική εικόνα.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Έξυπνη ιδέα για τα έπιπλα κουζίνας σας

Το βάθος των κρεμαστών ντουλαπιών. Είναι αδύνατο να βρείτε έπιπλα με μεγαλύτερο βάθος. Η Gruppo Cucine σας προσφέρει κρεμαστά ντουλάπια κουζίνας με εσωτερικό βάθος 33.3cm το οποίο σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τον χώρο με πιο πρακτικό και τακτοποιημένο τρόπο, συμπεριλαμβάνοντας πιάτα για πίτσα με μια διάμετρο που φτάνει τα 33cm. Διαχείριση των γωνιών: Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή επίπλων κουζίνας: ένας προσεκτικός σχεδιασμός και μια σειρά από αφιερωμένα αξεσουάρ επιτρέπουν την καταλληλότερη διαχείριση του διαθέσιμου χώρου.
  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
NINA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

4.900€