» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

NINA
Κατασκευαστής: Turi

NINA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η δημιουργικότητα έρχεται να αποτελέσει τον κοινό παρονομαστή στην σύνθεση της κουζίνας Nina ή αλλιώς στο συνώνυμο της κομψότητας και πρακτικότητας. Το υλικό αντοχής από μασίφ ξύλο κρύβει τεχνολογία αιχμής, τα χαλύβδινα στοιχεία προσφέρουν επιλογές συνθέσεων με δυναμική και λειτουργικό σχεδιασμό. Η ζεστασιά και το στερεό ξύλο υψηλής ποιότητας εναλλάσσονται αρμονικά, ενώ τα ράφια χάρη στη LED τεχνολογία δημιουργούν μια εκπληκτική εικόνα.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Έξυπνες λύσεις στα επιπλα κουζινας μας

Ντουλάπι βάσης με κάδο απορριμμάτων. 
Υπάρχουν πολλές λύσεις για την εφαρμογή κάδων ανακύκλωσης στα ντουλάπια βάσης. Ανοίγουν εύκολα (ακόμα και αν είναι απασχολημένα τα χέρια σας) με μια απλή επαφή με το γόνατο, όπως το σύστημα Servo Drive θα το ανοίξει αυτόματα. Κάδος απορριμμάτων δίπλα στο νεροχύτη. Η τοποθεσία του σε σχέση με τα υπόλοιπα επιπλα κουζινας το κάνει πολύ εύκολο στη χρήση, αφού σημαίνει ότι μπορείτε να ανοίξετε τον κάδο ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε τον νεροχύτη. Κάδος απορριμμάτων κάτω από τον νεροχύτη. Πρακτικό και λειτουργικό, ο κάδος απορριμμάτων μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από τον νεροχύτη. Τα καπάκια παγιδεύουν δυσάρεστες οσμές.
  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
NINA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

4.900€