» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

NOEMI

NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Πρόκειται για μια κουζίνα που φαντάζει ιδανική για όλα τα αστικά περιβάλλοντα μιας και εναρμονίζεται άψογα με το χώρο σας. Η κουζίνα Noemi είναι κατάλληλη για τη δημιουργία μιας νέας, δυναμικής εμφάνισης, όπου το χρώμα έχει μια ισχυρή εκφραστική σημασία και ταιριάζει καλύτερα με την προσωπικότητα των ανθρώπων! Τα ντουλάπια κουζίνας είναι διαθέσιμα σε πολλά φινιρίσματα: αδιαφανή και σε γυαλιστερές αποχρώσεις, ενώ ενσωματώνονται διάφορα χρώματα που αυξάνουν την δυνατότητα προσαρμογής στην διακόσμηση.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Έξυπνη ιδέα για τα έπιπλα κουζίνας σας

Το βάθος των κρεμαστών ντουλαπιών. Είναι αδύνατο να βρείτε έπιπλα με μεγαλύτερο βάθος. Η Gruppo Cucine σας προσφέρει κρεμαστά ντουλάπια κουζίνας με εσωτερικό βάθος 33.3cm το οποίο σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τον χώρο με πιο πρακτικό και τακτοποιημένο τρόπο, συμπεριλαμβάνοντας πιάτα για πίτσα με μια διάμετρο που φτάνει τα 33cm. Διαχείριση των γωνιών: Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή επίπλων κουζίνας: ένας προσεκτικός σχεδιασμός και μια σειρά από αφιερωμένα αξεσουάρ επιτρέπουν την καταλληλότερη διαχείριση του διαθέσιμου χώρου.
  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

2.900€