» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

NOEMI

NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Πρόκειται για μια κουζίνα που φαντάζει ιδανική για όλα τα αστικά περιβάλλοντα μιας και εναρμονίζεται άψογα με το χώρο σας. Η κουζίνα Noemi είναι κατάλληλη για τη δημιουργία μιας νέας, δυναμικής εμφάνισης, όπου το χρώμα έχει μια ισχυρή εκφραστική σημασία και ταιριάζει καλύτερα με την προσωπικότητα των ανθρώπων! Τα ντουλάπια κουζίνας είναι διαθέσιμα σε πολλά φινιρίσματα: αδιαφανή και σε γυαλιστερές αποχρώσεις, ενώ ενσωματώνονται διάφορα χρώματα που αυξάνουν την δυνατότητα προσαρμογής στην διακόσμηση.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Έξυπνες λύσεις στα επιπλα κουζινας μας

Ντουλάπι βάσης με κάδο απορριμμάτων. 
Υπάρχουν πολλές λύσεις για την εφαρμογή κάδων ανακύκλωσης στα ντουλάπια βάσης. Ανοίγουν εύκολα (ακόμα και αν είναι απασχολημένα τα χέρια σας) με μια απλή επαφή με το γόνατο, όπως το σύστημα Servo Drive θα το ανοίξει αυτόματα. Κάδος απορριμμάτων δίπλα στο νεροχύτη. Η τοποθεσία του σε σχέση με τα υπόλοιπα επιπλα κουζινας το κάνει πολύ εύκολο στη χρήση, αφού σημαίνει ότι μπορείτε να ανοίξετε τον κάδο ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε τον νεροχύτη. Κάδος απορριμμάτων κάτω από τον νεροχύτη. Πρακτικό και λειτουργικό, ο κάδος απορριμμάτων μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από τον νεροχύτη. Τα καπάκια παγιδεύουν δυσάρεστες οσμές.
  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

2.900€