» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

NOEMI

NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Πρόκειται για μια κουζίνα που φαντάζει ιδανική για όλα τα αστικά περιβάλλοντα μιας και εναρμονίζεται άψογα με το χώρο σας. Η κουζίνα Noemi είναι κατάλληλη για τη δημιουργία μιας νέας, δυναμικής εμφάνισης, όπου το χρώμα έχει μια ισχυρή εκφραστική σημασία και ταιριάζει καλύτερα με την προσωπικότητα των ανθρώπων! Τα ντουλάπια κουζίνας είναι διαθέσιμα σε πολλά φινιρίσματα: αδιαφανή και σε γυαλιστερές αποχρώσεις, ενώ ενσωματώνονται διάφορα χρώματα που αυξάνουν την δυνατότητα προσαρμογής στην διακόσμηση.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Τι νέο υπάρχει στα έπιπλα κουζίνας μας;
Περισσότερα ράφια μέσα στα κρεμαστά ντουλάπια κουζίνας. Αυξήσαμε τον αριθμό των ραφιών και το ύψος των κρεμαστών ντουλαπιών, τα οποίο επιτρέπει την καλύτερη διαχείριση του χώρου μέσα στο ντουλάπι κουζίνας και να αυξήσει την χωρητικότητα: για να χρησιμοποιηθεί στο έπακρο όλο τον όγκο του εσωτερικού. Εσωτερικά αξεσουάρ των συρταριών και των βαγονέτων. Ακόμα και τα εξειδικευμένα αξεσουάρ, εκείνα που δεν χρησιμοποιούμε καθημερινά, έχουν τον δικό τους χώρο μέσα στα συρτάρια και τα βαγονέτα, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν χρειάζονται. Έτσι είναι πιο εύκολο να διατηρούμε τον πάγκο των επίπλων κουζίνας μας τακτοποιημένο, αφού προσδίδει μια απέριττη εμφάνιση στη συνολική εικόνα της κουζίνας μας.

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

NOEMI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

2.900€