» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

PAMELA

PAMELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Σχεδιασμένη για να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς, η Pamela έχει αμέτρητους συνδυασμούς αισθητικής που διατηρούν πάντα μια εικόνα ήρεμη, κομψή και πάντα τεχνολογικά προηγμένη κάνοντας τους επαγγελματίες σεφ να σας ζηλεύουν. Το σχέδιο Pamela προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σχημάτων, υλικών, χρωμάτων και φινιρισμάτων που συνδυάζονται με ατελείωτες λύσεις επίπλωσης. Είναι μια κουζίνα για οποιοδήποτε σπίτι έχοντας σχεδιαστεί ειδικά για μικρούς χώρους που έχουν πρόβλημα σχεδιαστικής προσαρμογής.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Χρήσιμη συμβουλή για τα έπιπλα κουζίνας
Στην επίπλωση για ένα νέο σπίτι, ο χώρος της κουζίνας με τα έπιπλά του είναι ιδιαίτερης σημασίας, τόσο ως επένδυση όσο και ως εκπλήρωση προσωπικών αναγκών. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους χώρους, γνωρίζουμε πώς η κουζίνα αποδεικνύεται ότι είναι ο ιδιαίτερος εκείνος χώρος του σπιτιού ο οποίος χρησιμοποιείται και βιώνεται σε μεγάλο βαθμό από όλα τα μέλη της οικογένειας. Τα έπιπλα κουζίνας δεν έχουν απλώς χρηστική αξία. Σταδιακά γίνονται κομμάτι της καθημερινότητας και εδραιώνουν τη μέγιστη δυνατή καθημερινή επικοινωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας.

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
PAMELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

PAMELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

PAMELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

PAMELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

PAMELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

PAMELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

4.950€