» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

PAMELA

PAMELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Σχεδιασμένη για να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς, η Pamela έχει αμέτρητους συνδυασμούς αισθητικής που διατηρούν πάντα μια εικόνα ήρεμη, κομψή και πάντα τεχνολογικά προηγμένη κάνοντας τους επαγγελματίες σεφ να σας ζηλεύουν. Το σχέδιο Pamela προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σχημάτων, υλικών, χρωμάτων και φινιρισμάτων που συνδυάζονται με ατελείωτες λύσεις επίπλωσης. Είναι μια κουζίνα για οποιοδήποτε σπίτι έχοντας σχεδιαστεί ειδικά για μικρούς χώρους που έχουν πρόβλημα σχεδιαστικής προσαρμογής.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Έξυπνες λύσεις στα επιπλα κουζινας μας

Ντουλάπι βάσης με κάδο απορριμμάτων. 
Υπάρχουν πολλές λύσεις για την εφαρμογή κάδων ανακύκλωσης στα ντουλάπια βάσης. Ανοίγουν εύκολα (ακόμα και αν είναι απασχολημένα τα χέρια σας) με μια απλή επαφή με το γόνατο, όπως το σύστημα Servo Drive θα το ανοίξει αυτόματα. Κάδος απορριμμάτων δίπλα στο νεροχύτη. Η τοποθεσία του σε σχέση με τα υπόλοιπα επιπλα κουζινας το κάνει πολύ εύκολο στη χρήση, αφού σημαίνει ότι μπορείτε να ανοίξετε τον κάδο ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε τον νεροχύτη. Κάδος απορριμμάτων κάτω από τον νεροχύτη. Πρακτικό και λειτουργικό, ο κάδος απορριμμάτων μπορεί να τοποθετηθεί κάτω από τον νεροχύτη. Τα καπάκια παγιδεύουν δυσάρεστες οσμές.
  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
PAMELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

PAMELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

PAMELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

PAMELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

PAMELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

PAMELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

4.950€