» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

RODI
Κατασκευαστής: Del Tongo

RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η Rodi είναι η κουζίνα της ισορροπίας. Γνωρίζει πολύ καλά να συνδυάζει πρακτικότητα, λειτουργικότητα, εργονομία με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και υψηλού σχεδιασμού αποτελέσματα. Οι επιλογές είναι ανεξάντλητες χάρη στα χρώματα που προσφέρει σε διαφορετικές εκδοχές δημιουργώντας τον ευχάριστο ?πονοκέφαλο? της τελικής προτίμησης.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Λειτουργικότητα και ευημερία στα έπιπλα κουζίνας σας.
Η κουζίνα σαν τόπος για συγκεκριμένες εργασίες, αλλά επίσης επικεντρώνεται στις ανθρώπινες σχέσεις, ένας χώρος για κοινωνικοποίηση αλλά και συνάντησης ανθρώπων. Για αυτό το λόγο όλες οι λύσεις  μας προσπαθούν να κάνουν τις διάφορες καθημερινές σας εργασίες πιο εύκολες και εξετάζουμε με προσοχή χώρες και λειτουργίες. Δημιουργήσαμε μια σειρά από λύσεις στα επιπλα κουζινας μας με το συγκεκριμένο σκοπό να κάνουμε την κουζίνα πιο πρακτικό και τακτοποιημένο δωμάτιο. Αυτές είναι λύσεις οι οποίες που βελτιώνουν το «ζειν» της κουζίνας, εξασφαλίζοντας μια καλύτερη διαχείριση των δραστηριοτήτων σας και βελτιωμένη ευημερία.

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 02

RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 03

RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 05

RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 08

5.950€