» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

RODI
Κατασκευαστής: Del Tongo

RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η Rodi είναι η κουζίνα της ισορροπίας. Γνωρίζει πολύ καλά να συνδυάζει πρακτικότητα, λειτουργικότητα, εργονομία με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και υψηλού σχεδιασμού αποτελέσματα. Οι επιλογές είναι ανεξάντλητες χάρη στα χρώματα που προσφέρει σε διαφορετικές εκδοχές δημιουργώντας τον ευχάριστο ?πονοκέφαλο? της τελικής προτίμησης.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Χρήσιμη ιδέα για τα επιπλα κουζινας σας
Αυξομείωση του ύψους του πάγκου και των εστιών. Η προσαρμογή του ύψους του πάγκου και των εστιών στα έπιπλα κουζίνας σας γίνεται ανάλογα με το ύψος σας. Τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε δει  από τη μια πλευρά μια σταδιακή αύξηση του μέσου όρου ύψους του πληθυσμού και από την άλλη μια αξιοσημείωτη αύξηση του αριθμού των ανδρών που στρέφουν την προσοχή τους στην κουζίνα και τα έπιπλά της. Για την εξασφάλιση άνεσης όταν κάποιος δουλεύει στην κουζίνα, αυξήσαμε το ύψος των πάγκων μας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος των πάγκων απλά προσαρμόζοντας το ύψος της μπάζας και του ντουλαπιού. Έτσι θα έχετε στο σπίτι σας επιπλα κουζινας με την ιδανική εξατομίκευση στις ανάγκες σας!

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 02

RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 03

RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 05

RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 08

5.950€