» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

RODI
Κατασκευαστής: Del Tongo

RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η Rodi είναι η κουζίνα της ισορροπίας. Γνωρίζει πολύ καλά να συνδυάζει πρακτικότητα, λειτουργικότητα, εργονομία με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και υψηλού σχεδιασμού αποτελέσματα. Οι επιλογές είναι ανεξάντλητες χάρη στα χρώματα που προσφέρει σε διαφορετικές εκδοχές δημιουργώντας τον ευχάριστο ?πονοκέφαλο? της τελικής προτίμησης.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Νέες δυνατότητες σχεδιασμού για τα επιπλα κουζινας σας!
Σε επίπεδο υλοποίησης είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε τα έπιπλα κουζίνας των ονείρων σας. Διαθέτουμε ένα λειτουργικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τη κατασκευή της κουζίνας σας με πολλές πρακτικές πληροφορίες σχετικά με: το είδος της σύνθεσης, το μέγεθος, το σχήμα, τον εξοπλισμό, αξεσουάρ και πολλά άλλα που αφορούν τα έπιπλα κουζίνας σας! Και όλα αυτά μπορούν να γίνουν ακόμη και απομακρυσμένα, από την άνεση του σπιτιού σας. Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε πρόσβαση σε μια ειδική περιοχή όπου και θα σας παρουσιάσουμε με σαφήνεια και αμεσότητα

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 02

RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 03

RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 05

RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 08

5.950€