» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

RODI
Κατασκευαστής: Del Tongo

RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η Rodi είναι η κουζίνα της ισορροπίας. Γνωρίζει πολύ καλά να συνδυάζει πρακτικότητα, λειτουργικότητα, εργονομία με κορυφαία ποιότητα κατασκευής και υψηλού σχεδιασμού αποτελέσματα. Οι επιλογές είναι ανεξάντλητες χάρη στα χρώματα που προσφέρει σε διαφορετικές εκδοχές δημιουργώντας τον ευχάριστο ?πονοκέφαλο? της τελικής προτίμησης.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Έπιπλα κουζίνας και τεχνολογία αιχμής.
Με την τεχνολογία Blumotion τα συρτάρια των επίπλων κουζίνας μας κλείνουν ομαλά και αθόρυβα. Η τεχνολογία Blumotion είναι ένα σημαντικό τεχνολογικό έργο για τη διατήρηση της τελειότητας στην κίνηση και αντιπροσωπεύει ένα τεχνολογικά εξελιγμένο στοιχείο του οποίου το σύστημα κλεισίματος θα σας εκπλήξει. Τα συρτάρια και τα βαγονέτα στα επιπλα κουζινας κλείνουν ομαλά και αθόρυβα, χωρίς να χτυπούν και να ξανα ανοίγουν. Δεν έχει σημασία πόσο δυνατά θα προσπαθήσετε να κλείσετε συρτάρια και τα βαγονέτα, ούτε αν είναι τελείως γεμάτα ή τελείως άδεια.  Με το Blumotion έχετε το τέλειο κλείσιμο κάθε φορά. Όσο πιο σκληρή είναι η κίνηση, τόσο πιο δύσκολο να ελέγξετε το κλείσιμο. Το Blumotion έχει δοκιμαστεί σε 100.000 κύκλους. Το υγρό φρένων είναι ένα λάδι σιλικόνης: χωρίς αέριο ή αέρα, είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν. Έπιπλα κουζίνας με τεχνολογία αιχμής!

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 02

RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 03

RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 05

RODI  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 08

5.950€