» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

TROPEA
Κατασκευαστής: Astra

TROPEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κουζίνα Tropea αποτελεί μια από τις πιο λειτουργικές μοντέρνες κουζίνας. Στην Tropea το περιβάλλον ενισχύεται από τη φρεσκάδα, τη λειτουργικότητα και την άνεση με μοντέρνες και ουσιαστικές γραμμές. Η κουζίνα γίνεται κομμάτι του γούστου σας της και της καθημερινής σας χαλάρωσης, την οποία απολαμβάνετε 100% χάρη σε αυτή την ιδιαίτερη κουζίνα.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Έπιπλα κουζίνας και τεχνολογία αιχμής.
Με την τεχνολογία Blumotion τα συρτάρια των επίπλων κουζίνας μας κλείνουν ομαλά και αθόρυβα. Η τεχνολογία Blumotion είναι ένα σημαντικό τεχνολογικό έργο για τη διατήρηση της τελειότητας στην κίνηση και αντιπροσωπεύει ένα τεχνολογικά εξελιγμένο στοιχείο του οποίου το σύστημα κλεισίματος θα σας εκπλήξει. Τα συρτάρια και τα βαγονέτα στα επιπλα κουζινας κλείνουν ομαλά και αθόρυβα, χωρίς να χτυπούν και να ξανα ανοίγουν. Δεν έχει σημασία πόσο δυνατά θα προσπαθήσετε να κλείσετε συρτάρια και τα βαγονέτα, ούτε αν είναι τελείως γεμάτα ή τελείως άδεια.  Με το Blumotion έχετε το τέλειο κλείσιμο κάθε φορά. Όσο πιο σκληρή είναι η κίνηση, τόσο πιο δύσκολο να ελέγξετε το κλείσιμο. Το Blumotion έχει δοκιμαστεί σε 100.000 κύκλους. Το υγρό φρένων είναι ένα λάδι σιλικόνης: χωρίς αέριο ή αέρα, είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν. Έπιπλα κουζίνας με τεχνολογία αιχμής!

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
TROPEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

TROPEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 05

5.150€