» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

TROPEA
Κατασκευαστής: Astra

TROPEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Η κουζίνα Tropea αποτελεί μια από τις πιο λειτουργικές μοντέρνες κουζίνας. Στην Tropea το περιβάλλον ενισχύεται από τη φρεσκάδα, τη λειτουργικότητα και την άνεση με μοντέρνες και ουσιαστικές γραμμές. Η κουζίνα γίνεται κομμάτι του γούστου σας της και της καθημερινής σας χαλάρωσης, την οποία απολαμβάνετε 100% χάρη σε αυτή την ιδιαίτερη κουζίνα.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Χρήσιμη συμβουλή για τα έπιπλα κουζίνας
Στην επίπλωση για ένα νέο σπίτι, ο χώρος της κουζίνας με τα έπιπλά του είναι ιδιαίτερης σημασίας, τόσο ως επένδυση όσο και ως εκπλήρωση προσωπικών αναγκών. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους χώρους, γνωρίζουμε πώς η κουζίνα αποδεικνύεται ότι είναι ο ιδιαίτερος εκείνος χώρος του σπιτιού ο οποίος χρησιμοποιείται και βιώνεται σε μεγάλο βαθμό από όλα τα μέλη της οικογένειας. Τα έπιπλα κουζίνας δεν έχουν απλώς χρηστική αξία. Σταδιακά γίνονται κομμάτι της καθημερινότητας και εδραιώνουν τη μέγιστη δυνατή καθημερινή επικοινωνία μεταξύ των μελών της οικογένειας.

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
TROPEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

TROPEA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 05

5.150€