» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

VELA
Κατασκευαστής: Astra

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Vela στα ιταλικά σημαίνει ιστιοπλοΐα και μας θυμίζει θάλασσα. Τεχνική, δεξιοτεχνία και πρακτικότητα. Ένας νέος τρόπος ερμηνείας της κουζίνας, που χαρακτηρίζεται από καθαριότητα εξαιτίας της απουσίας λαβών και minimal design που ορίζεται από την απουσία κάθε περιττού. Το ισορροπημένο μείγμα αυστηρότητας και δημιουργικότητας πηγάζει από την ελευθερία του χώρου στην ενσωμάτωση των διακοσμητικών επιλογών. Η Vela είναι μια κουζίνα που προσφέρει αρμονία.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Διαχείριση χώρου στα έπιπλα κουζίνας

Ποιες είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να θέσετε έτσι ώστε να διαχειριστείτε τον χώρο των επίπλων κουζίνας; Η οργάνωση των στοιχείων και των υπηρεσιών μέσα στην κουζίνα πρέπει να σχεδιαστούν προσεχτικά. Υπάρχει μια άριστη λογική για τη διάταξη τεχνολογικών και αρχιτεκτονικών στοιχείων: μια κουζίνα πρέπει να  στηθεί με βάση τις μετρήσεις των ανοιγμάτων και των κλεισιμάτων των πορτών και των συρταριών, των καρεκλών και των τραπεζιών τα οποία μετακινούνται και μια σειρά από άλλα σημαντικά ζητήματα. Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα τεχνολογικά ζητήματα, εκ πρώτης όψεως καθόλου σημαντικά αλλά πολύ σχετικά από πλευράς πρακτικότητας, σας επιτρέπει να κινείστε σε ένα πιο άνετο και λειτουργικό περιβάλλον.
  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 03

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 07

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 10

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 11

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 12

4.500€