» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

VELA
Κατασκευαστής: Astra

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Vela στα ιταλικά σημαίνει ιστιοπλοΐα και μας θυμίζει θάλασσα. Τεχνική, δεξιοτεχνία και πρακτικότητα. Ένας νέος τρόπος ερμηνείας της κουζίνας, που χαρακτηρίζεται από καθαριότητα εξαιτίας της απουσίας λαβών και minimal design που ορίζεται από την απουσία κάθε περιττού. Το ισορροπημένο μείγμα αυστηρότητας και δημιουργικότητας πηγάζει από την ελευθερία του χώρου στην ενσωμάτωση των διακοσμητικών επιλογών. Η Vela είναι μια κουζίνα που προσφέρει αρμονία.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Τι νέο υπάρχει στα έπιπλα κουζίνας μας;
Περισσότερα ράφια μέσα στα κρεμαστά ντουλάπια κουζίνας. Αυξήσαμε τον αριθμό των ραφιών και το ύψος των κρεμαστών ντουλαπιών, τα οποίο επιτρέπει την καλύτερη διαχείριση του χώρου μέσα στο ντουλάπι κουζίνας και να αυξήσει την χωρητικότητα: για να χρησιμοποιηθεί στο έπακρο όλο τον όγκο του εσωτερικού. Εσωτερικά αξεσουάρ των συρταριών και των βαγονέτων. Ακόμα και τα εξειδικευμένα αξεσουάρ, εκείνα που δεν χρησιμοποιούμε καθημερινά, έχουν τον δικό τους χώρο μέσα στα συρτάρια και τα βαγονέτα, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν χρειάζονται. Έτσι είναι πιο εύκολο να διατηρούμε τον πάγκο των επίπλων κουζίνας μας τακτοποιημένο, αφού προσδίδει μια απέριττη εμφάνιση στη συνολική εικόνα της κουζίνας μας.

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 03

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 07

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 10

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 11

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 12

4.500€