» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

VELA
Κατασκευαστής: Astra

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Vela στα ιταλικά σημαίνει ιστιοπλοΐα και μας θυμίζει θάλασσα. Τεχνική, δεξιοτεχνία και πρακτικότητα. Ένας νέος τρόπος ερμηνείας της κουζίνας, που χαρακτηρίζεται από καθαριότητα εξαιτίας της απουσίας λαβών και minimal design που ορίζεται από την απουσία κάθε περιττού. Το ισορροπημένο μείγμα αυστηρότητας και δημιουργικότητας πηγάζει από την ελευθερία του χώρου στην ενσωμάτωση των διακοσμητικών επιλογών. Η Vela είναι μια κουζίνα που προσφέρει αρμονία.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Χρήσιμη ιδέα για τα επιπλα κουζινας σας
Αυξομείωση του ύψους του πάγκου και των εστιών. Η προσαρμογή του ύψους του πάγκου και των εστιών στα έπιπλα κουζίνας σας γίνεται ανάλογα με το ύψος σας. Τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε δει  από τη μια πλευρά μια σταδιακή αύξηση του μέσου όρου ύψους του πληθυσμού και από την άλλη μια αξιοσημείωτη αύξηση του αριθμού των ανδρών που στρέφουν την προσοχή τους στην κουζίνα και τα έπιπλά της. Για την εξασφάλιση άνεσης όταν κάποιος δουλεύει στην κουζίνα, αυξήσαμε το ύψος των πάγκων μας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος των πάγκων απλά προσαρμόζοντας το ύψος της μπάζας και του ντουλαπιού. Έτσι θα έχετε στο σπίτι σας επιπλα κουζινας με την ιδανική εξατομίκευση στις ανάγκες σας!

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 03

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 07

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 10

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 11

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 12

4.500€