» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

VELA
Κατασκευαστής: Astra

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Vela στα ιταλικά σημαίνει ιστιοπλοΐα και μας θυμίζει θάλασσα. Τεχνική, δεξιοτεχνία και πρακτικότητα. Ένας νέος τρόπος ερμηνείας της κουζίνας, που χαρακτηρίζεται από καθαριότητα εξαιτίας της απουσίας λαβών και minimal design που ορίζεται από την απουσία κάθε περιττού. Το ισορροπημένο μείγμα αυστηρότητας και δημιουργικότητας πηγάζει από την ελευθερία του χώρου στην ενσωμάτωση των διακοσμητικών επιλογών. Η Vela είναι μια κουζίνα που προσφέρει αρμονία.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Νέες δυνατότητες σχεδιασμού για τα επιπλα κουζινας σας!
Σε επίπεδο υλοποίησης είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε τα έπιπλα κουζίνας των ονείρων σας. Διαθέτουμε ένα λειτουργικό εργαλείο που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τη κατασκευή της κουζίνας σας με πολλές πρακτικές πληροφορίες σχετικά με: το είδος της σύνθεσης, το μέγεθος, το σχήμα, τον εξοπλισμό, αξεσουάρ και πολλά άλλα που αφορούν τα έπιπλα κουζίνας σας! Και όλα αυτά μπορούν να γίνουν ακόμη και απομακρυσμένα, από την άνεση του σπιτιού σας. Απλώς επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας δώσουμε πρόσβαση σε μια ειδική περιοχή όπου και θα σας παρουσιάσουμε με σαφήνεια και αμεσότητα

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 01

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 03

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 07

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 10

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 11

VELA  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 12

4.500€