» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

VENERE
Κατασκευαστής: Astra

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Αν ήταν ένα χρώμα, ποιο θα ήταν; Φανταστείτε πως η κουζίνα Venere θα είναι πάντα σε αρμονία μαζί σας, επειδή μπορείτε να επιλέξετε πολλά χρώματα της αρεσκείας σας, λαμπερά και φωτεινά. Για να επιλέξετε το κατάλληλο χρώμα σκεφτείτε τα ντουλάπια σας όπου θα αποθηκεύετε πιάτα και άλλα μαγειρικά σκεύη. Δώστε περισσότερο στυλ στο σπίτι σας αποκτώντας την κουζίνα Venere. Μια αδιαπραγμάτευτη αισθητική αναβάθμιση.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Τι νέο υπάρχει στα έπιπλα κουζίνας μας;
Περισσότερα ράφια μέσα στα κρεμαστά ντουλάπια κουζίνας. Αυξήσαμε τον αριθμό των ραφιών και το ύψος των κρεμαστών ντουλαπιών, τα οποίο επιτρέπει την καλύτερη διαχείριση του χώρου μέσα στο ντουλάπι κουζίνας και να αυξήσει την χωρητικότητα: για να χρησιμοποιηθεί στο έπακρο όλο τον όγκο του εσωτερικού. Εσωτερικά αξεσουάρ των συρταριών και των βαγονέτων. Ακόμα και τα εξειδικευμένα αξεσουάρ, εκείνα που δεν χρησιμοποιούμε καθημερινά, έχουν τον δικό τους χώρο μέσα στα συρτάρια και τα βαγονέτα, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν όταν χρειάζονται. Έτσι είναι πιο εύκολο να διατηρούμε τον πάγκο των επίπλων κουζίνας μας τακτοποιημένο, αφού προσδίδει μια απέριττη εμφάνιση στη συνολική εικόνα της κουζίνας μας.

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 08

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 13

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 16

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 17

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 19

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 20

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 22

5.900€