» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

VENERE
Κατασκευαστής: Astra

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Αν ήταν ένα χρώμα, ποιο θα ήταν; Φανταστείτε πως η κουζίνα Venere θα είναι πάντα σε αρμονία μαζί σας, επειδή μπορείτε να επιλέξετε πολλά χρώματα της αρεσκείας σας, λαμπερά και φωτεινά. Για να επιλέξετε το κατάλληλο χρώμα σκεφτείτε τα ντουλάπια σας όπου θα αποθηκεύετε πιάτα και άλλα μαγειρικά σκεύη. Δώστε περισσότερο στυλ στο σπίτι σας αποκτώντας την κουζίνα Venere. Μια αδιαπραγμάτευτη αισθητική αναβάθμιση.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Υψηλής ποιοτητας υποστήριξη στη διαδικασία επιλογής επίπλων κουζίνας.
Εμείς προτείνουμε υψηλού επιπέδου κουζίνες σχεδιασμένες για να αντέξουν την πάροδο του χρόνου, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την εξαιρετική σχέση ποιότητας και τιμής. Για να υποστηρίξουμε στον καταλληλότερο βαθμό την επιλογή της κουζίνας σας παρουσιάσουμε με τον καταλληλότερο τρόπο την βέλτιστη λύση, υλοποιήσαμε εικονογραφημένους οδηγούς από τα έπιπλα κουζίνας μας, οι οποίοι απαντούν με σαφήνεια τα ερωτήματα που προκύπτουν κατά τη στιγμή της αγοράς. Πέρα από αυτό, τόσο η ιστοσελίδα μας, όσο και οι άνθρωποί μας στις εκθέσεις και τα σημεία πώλησης επίπλων κουζίνας είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή να ανταποκριθούν στις ερωτήσεις σας.

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 08

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 13

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 16

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 17

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 19

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 20

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 22

5.900€