» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

VENERE
Κατασκευαστής: Astra

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Αν ήταν ένα χρώμα, ποιο θα ήταν; Φανταστείτε πως η κουζίνα Venere θα είναι πάντα σε αρμονία μαζί σας, επειδή μπορείτε να επιλέξετε πολλά χρώματα της αρεσκείας σας, λαμπερά και φωτεινά. Για να επιλέξετε το κατάλληλο χρώμα σκεφτείτε τα ντουλάπια σας όπου θα αποθηκεύετε πιάτα και άλλα μαγειρικά σκεύη. Δώστε περισσότερο στυλ στο σπίτι σας αποκτώντας την κουζίνα Venere. Μια αδιαπραγμάτευτη αισθητική αναβάθμιση.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Χρήσιμη ιδέα για τα επιπλα κουζινας σας
Αυξομείωση του ύψους του πάγκου και των εστιών. Η προσαρμογή του ύψους του πάγκου και των εστιών στα έπιπλα κουζίνας σας γίνεται ανάλογα με το ύψος σας. Τις τελευταίες δεκαετίες έχουμε δει  από τη μια πλευρά μια σταδιακή αύξηση του μέσου όρου ύψους του πληθυσμού και από την άλλη μια αξιοσημείωτη αύξηση του αριθμού των ανδρών που στρέφουν την προσοχή τους στην κουζίνα και τα έπιπλά της. Για την εξασφάλιση άνεσης όταν κάποιος δουλεύει στην κουζίνα, αυξήσαμε το ύψος των πάγκων μας. Μπορείτε να προσαρμόσετε το ύψος των πάγκων απλά προσαρμόζοντας το ύψος της μπάζας και του ντουλαπιού. Έτσι θα έχετε στο σπίτι σας επιπλα κουζινας με την ιδανική εξατομίκευση στις ανάγκες σας!

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 08

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 13

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 16

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 17

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 19

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 20

VENERE  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
Design 22

5.900€