» ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ » ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

VIVIAN

VIVIAN  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
VIVIAN  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ VIVIAN  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Μια σύγχρονη κουζίνα που έχει ως έντονο χαρακτηριστικό την κορυφαία λειτουργικότητα. Η Vivian είναι μια κουζίνα με minimal design που προσφέρει άπειρες σχεδιαστικές αντανακλάσεις. Νέο, πρωτότυπο και δημιουργικό σχέδιο. Είναι η απόλαυση ανάμεσα στην επιθυμία και την ουσία.

 

ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΗΣ GRUPPO CUCINE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ.

Λειτουργικότητα και ευημερία στα έπιπλα κουζίνας σας.
Η κουζίνα σαν τόπος για συγκεκριμένες εργασίες, αλλά επίσης επικεντρώνεται στις ανθρώπινες σχέσεις, ένας χώρος για κοινωνικοποίηση αλλά και συνάντησης ανθρώπων. Για αυτό το λόγο όλες οι λύσεις  μας προσπαθούν να κάνουν τις διάφορες καθημερινές σας εργασίες πιο εύκολες και εξετάζουμε με προσοχή χώρες και λειτουργίες. Δημιουργήσαμε μια σειρά από λύσεις στα επιπλα κουζινας μας με το συγκεκριμένο σκοπό να κάνουμε την κουζίνα πιο πρακτικό και τακτοποιημένο δωμάτιο. Αυτές είναι λύσεις οι οποίες που βελτιώνουν το «ζειν» της κουζίνας, εξασφαλίζοντας μια καλύτερη διαχείριση των δραστηριοτήτων σας και βελτιωμένη ευημερία.

  Διαθέσιμες επιλογές:
Επιπρόσθετες εικόνες
VIVIAN  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

VIVIAN  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

VIVIAN  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

VIVIAN  ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
 

4.500€